Angus Černý Šaolin


Národní výstava Klatovy 5.6.2011 (CAC, Národní vítěz a BOB)

06.06.2011 21:18

 Dne 5.června jsme se zúčastnili Národní výstavy psů v Klatovech . Krásné letní počasí by potěšilo snad u vody, ale na Sokolském stadionu, kde byl náš předváděcí kruh jsme trpěli vysokými teplotami všichni, psi, jejich páníčci a samozřejmě také páni rozhodčí. Musím podotknout, že z mého hlediska technické zabezpečení a podmínky pro vystavující nic moc!

Posuzoval pan Milan Bíroš (Slovensko) a rovněž jemu patří pochvala za naprosto profesionální a korektní přístup ke všem, které posuzoval. A nejen, že se profesionálně choval, ale také byl po celou dobu posuzování v obleku s kravatou což jsem upřímně obdivovala.

Angusek však navzdory všemu odvedl vynikající práci a tentokrát pod vedením paní chovatelky ing.Kateřiny Riedlové získal a obdržel CAC, Národní vítěz a BOB.Tímto samozřejmě ještě jednou velmi pěkně děkujeme paní Riedlové za skvělou spolupráci a oceňujeme, že i ve ztížených podmínkách dovedla Anguska k tak skvělému výsledku. Jsme velmi rádi, že jsme dosáhli na další výstavě úspěchu a doufáme, že to potěší všechny Anguskovi příznivce a zároveň přesvědčí řadu psích slečen o tom, že Angus je pro ně skvělá partie a že z jejich spojení budou samí šampióni.

Fotografie z výstavy v Klatovech najdete na našich webových stránkách ve fotogalerii.Přejeme všem krásné léto a příjemnou dovolenou a hned jak u nás bude něco novéhozase se vám ozveme.  

Yveta

—————

Zpět