Angus Černý Šaolin


Úspěch na MVP v Českých Budějovicích, dne 24.4.2011 (V1, CAC, CACIB a BOB)

24.04.2011 00:00

 

Dne 24.dubna 2011 jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů všech plemen v Českých Budějovicích.. Soutěžili jsme ve skupině  FCI II třída otevřená .

Této výstavy se zúčastnila také naše paní chovatelka ing.Kateřina Riedlová, která do soutěžeměla přihlášené dva psy a jednu fenu. Velmi rádi jsme se s ní setkali a vyměnili jsme si informace a zkušenosti.

Náš ANGUS dospěl a vyrostl v krásného zdravého psa. Pan rozhodčí Otakar Vondrouš nám udělil titul CAC,CACIB a BOB . Měli jsme z toho velkou radost a byl to nejkrásnější dárek k velikonocům jaký jsme mohli dostat.

Dostali jsme se tím také do soutěže nejkrásnější pes skupiny FCI a byli jsme panem rozhodčím vybráni do skupiny pěti postupujících, ale bohužel se projevila únava z cesty a z celého dne a také velké napětí a nervozita, které zde panovalo a tak jsme se nedostali mezi tři nejlepší psi skupiny FCI. I přesto jsme dosáhli velkého úspěchu a jsme na to patřičné hrdí. Hodláme i nadále pokračovat a chystáme se na další výstavy abychom splnili podmínky pro udělení titulu Český šampion. Držte nám všichni palce ať se nám to povede. A děkujeme ANGUSKOVI za jeho poslušnost a trpělivost, kterou na výstavě projevil, zaslouží si naši lásku a péči, kterou mu ostatně v hojné míře věnujeme.

Zdravíme všechny naše příznivce a obdivovatele a děkujeme Všem za podporu. Těšíme se, že Vám opět brzy budeme moci sdělit nové pozitivní výsledky z výstav. 

ANGUS a jeho páníčci!

—————

Zpět